2011. november 25., péntek

KÉZI KÖTÖTT bordó meseszép EGYEDIhujjú FELSŐ 44/46 - Jelenlegi ára: 500 Ft

bordó  hibátlan nagyon szép kézzel kötött kismama v molett nagyon szép elegáns mintázatú hosszú ujjas felsőm. sok molett v kismama  márkás ruhámat teszek fel a napokban olcsón ismét.
pocilakósan már nem nagyon tudtam felvenni most pedig már kicsit  nagy rám. igy pár alkalmon használtam csak. 2. 3. képen a valós szine van.
h65  v-u  nyaka-ujja 86 cm cs 68cm.
bordó hibátlan szép fonálból  kézzel kötött, puha melegebb  nagyon szép hibátlan igényes  elegáns felső egyedi nagyon szép nyak kidolgozással, amiben a kötő van, mintája is nagyon szép.
nagyon szép mindenhol  kiv. nyaka egyformára kötött mintája van.
sok szép márkás új v hibátlan ruhát csomagnak is tettem fel most olcsón ezekkel együtt, és van egy gyönyörű új türkiz is hasonló fent.
önsúlya csomi nélkül  26. 9  gramm.
sok  vadiúj és újszerű márkás ruhákat  márkás új v hibátlan játékokat kismama ruháimat is  és új hibátlan könyvet   is töltök fel a napokban olcsón ha van kedved nézz szét nálam! köszi: Kinga
dohány -és állatszőr mentes otthonból!
SZÍVESEN FELADOM SIMÁN IS DE HOGY NEM KEVEREDIK PL EL AZT ÍGY NEM TUDOM GARANTÁLNI, DE FELADÁSKOR  SZÁMLÁT KÉREK RÓLA A CÍMZETT NEVÉRE CÍMÉRE, ÍGY IGAZOLNI TUDOM A FELADÁSUKAT. UTÁNVÉT KIZÁRT.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-16 18:29
. KÉZI KÖTÖTT bordó meseszép EGYEDIhujjú FELSŐ 44/46 - Jelenlegi ára: 500 Ft