2012. február 22., szerda

Sony Ericsson Xperia X10 hibátlan, T-Mobilos 4Gb - Jelenlegi ára: 46 000 Ft


Eladó 1 db Sony Ericsson Xperia X10i típusú gyönyörű, hibátlan, karcmentes állapotban lévő fekete mobiltelefon az összes gyári tartozékával, gyári dobozában. Ajándékba adok hozzá egy lehajtós, bepattintókeretes bőr védőtokot és egy 4 Gb-s Kingstone Class 4-es mikro SD kártyát adapterrel, amelyek a képeken is láthatóak.
A telefonon 2. 3. 3-as android operációs rendszer van. 8 megapixeles kamerával rendelkezik. 16 Gb-ig lehet bővíteni a memóriáját, de én már találtam olyan 32 Gb-s SD kártyát, amit felismert a készülék és tudta azt kezelni (Sandisk HC4). Meg van rajta oldva szoftveresen a kétujjas nagyítás-kicsinyítés fotóknál és internetezésnél. Facebook kliens alapból telepítve van rá. Az óriási méretű kijelzőn remekül lehet netezni, mozizni. Mai napig fejlesztik a „ főzött” ROM-okat erre a típusra, ami arra utal, hogy a hardware mai napig korszerűnek számít a maga „ kis” 1 GHz-es procijával, amit bátran fel lehet húzni játékhoz 1. 2-ig egy kis segédprogrammal.
Az SD kártyán megtalálható az IGO 8. 3. 4 teljes európa térképeket tartalmazó, azonnal telepíthető androidos verziója, 2011 novemberi Európa térképekkel. Ezen kívül rengeteg alkalmazást tartalmazó csomag, amelyek felrakásához csak a Marketről csak egy ingyenes file kezelő alkalmazást kell feltelepítened a telefonra…
Kérdésekre gyorsan és boldogan válaszolok!
CSERE ÉS ALKU NEM ÉRDEKEL!
Csak akkor üsd le az aukciót, ha 3 napon belül felveszed velem a kapcsolatot és 7 napon belül utalni tudod a vételárat, vagy át tudod venni személyesen Hajdúböszörményben!


Jelenlegi ára: 46 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 17:11
. Sony Ericsson Xperia X10 hibátlan, T-Mobilos 4Gb - Jelenlegi ára: 46 000 Ft